Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 370 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 0,35 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní krém z černé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWX3
Moje poznámka
Pikantní krém z černé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWX3
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 5 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 5 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
černá ředkev recepty,
černá ředkev recept,
recepty z černé ředkve,
černá ředkev s křenem,
recept černa ředkev,
placky z černe černé ředkve,
černá ředkev jablka,
pikantní ředkev,
černá ředkev,
černá ředkev recept majonéza,
recepty s černou ředkví,
placky z černe ředkve,
recept na černou ředkev recepty,
cerna retkev,
černá ředkev recepty s zakysanou smetanou,
redkev recepty,
černá ředkev a citron,
retkev cerna s křenem,
černá ředkev pečená,
kren s bilou redkvi
Suroviny:
ředkev,
jablko,
majonéza,
křen strouhaný,
citron,
sůl
Komentáře (3)