Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 786 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,81 g |
Tuky | 89,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Moje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 6 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 9 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 10 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 11 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 13 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 13 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 15 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 16 hodinami
Tématické fráze:
vodnice,
vodnice recepty,
recepty z vodnice,
zelenina vodnice,
vodnice recept,
co je to vodnice,
recepty vodnice,
zelenina vodnice recepty,
bulva vodnice,
vodnice zelenina,
co je vodnice,
recept na vodnici,
brukev vodnice,
recept vodnice,
zelenina vodnice recept,
listy vodnice,
brukev řepák recepty,
vodnice plod,
pomazánka z brukve,
brukev repak vodnice
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
lučina,
máslo,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (15)
va: odpovídám až teď, prostě ať si každý dá tuk, jaký používá
Jednu věc ale nechápu, a to, proč by se měl kazit Ramou?!
Ztužené tuky zrovna zdraví neprospívají a navíc kombinovat živočišnou bílkovinu s rostlinným tukem je zvláštní