Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,03 g |
| Tuky | 222,12 g |
| Vláknina | 16,23 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 495 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 726,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Moje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Nejnovější recepty
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 25 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 55 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 58 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 58 minutami
Buchty na páře
Merylas před 58 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 59 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 59 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 59 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Tématické fráze:
citronový koláč,
annabel langbein recepty,
recept na babetku,
recept na citronový koláč,
citronovy kolac recept,
recepty annabel langbein,
anabel langbein,
hrnkovy citronovy koláč,
recept s citronovy kury kolac,
anabel annabel langbein,
citronový koláč s pomerančovou polevou,
annabel langbein citronový koláč,
zdravy citronovy kolac,
kolac citronovy,
mrkvovo citronovy koláč,
citronovy koláč č s pudinkem,
citronovy přeliv,
citronvy kolac s prelivem,
pomerancovy preliv na buchty,
citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
šťáva citronová,
kůra citronová,
vejce,
prášek do pečiva,
šťáva pomerančová,
cukr třtinový
Komentáře (27)
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?