Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulový salát se zakysanou smetanou

Milovníci cibule ocení tento snadný, ale přesto vynikající salát. Je ochucený bílým pepřem, který má výraznější chuť než pepř černý a estragonovým octem, vonícím po anýzu. Salát je vynikající ke grilovanému masu.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny5,60 g
Tuky22,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy7,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistenu cibuľu nakrájame na céčka. Krok 2: Osolíme, zakvapneme octom, pridáme korenie a trochu cukru. Premiešame so smotanou. Krok 3: Necháme v uzavretej nádobe odstáť v chlade.

Desatero rad na téma saláty

Zveřejněno 13. 3. 2017

Poznámka autora magdalenka

Samozrejme, je možné použiť obyčajnú cibuľu, alebo jemnejšiu šalotku. Ja mám rada, kvôli farbe v tomto recepte, práve cibuľu fialovú.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2lZJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2lZJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Marie Švarcová 20. 3. 2017 14:57
:yes::yes: skvělý salátek <3

Marie Švarcová : ja viem...:-8

Manžel miluje fialovou cibuli, vždy jak jede nakoupit tak koupí bílou a hlavně červenou-fialovou, tak mu to dnes udělám salátek :-D, ať si kluk chroustá ;-), recept je :yes:

Jana Pá: Naša rodina je dosť cibuľová...takže cibuľu varím, smažím, pečiem...chutí nám na všetky spôsoby a ku všetkému . Ďakujem ti za odozvu.

Tématické fráze:
cibulovy koláč se zakysanou smetanou, cibulový salát recept, cibulový salát, rajčatový salát se zakysanou smetanou, cibuloví salat, cibulový koláč s kysanou smetanou, salát se zakysanou smetanou, cibulový koláč se se zakysanou smetanou, kolac s cibuli a zakysanou smetanou, cibulový salát z červené cibule a šalotky recepty, cibulový salaát se smetanou, recept salát brokolice šalotka zakysaná smetana, rajčatový salát s cibulí smetanou, zeleninový salát se zakysanou smetanou, cibulový salátek, bramborový salát s červenou cibulí a zakysanou smetanou, cibulový salát s fazolemi recept, cibuloový salátek

Suroviny:
cibule fialová, sůl, cukr moučkový, pepř bílý, ocet, smetana zakysaná

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu