Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 834 kJ / 4 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,87 g |
Tuky | 182,15 g |
Vláknina | 35,22 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 561,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový řez Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWgl
Moje poznámka
Banánový řez Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWgl
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 15 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 40 minutami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 43 minutami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 49 minutami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 52 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 58 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 1 hodinou
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 hodinami
Banánové lívance
VeruH. před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 2 hodinami
Tématické fráze:
banánový řez,
banánové řezy s mascarpone,
banánové řezy s z mascarpone,
banánové řezy,
řezy s banánem,
banánové řezy,
řezy s mascarpone a banánem,
babánový řez,
bananovae rezy s maskarpone,
bananové řezy recept,
kardinál řezy s banany,
bananovy rez s mascarpone,
rez s bananem,
řezi bananove,
bananove řezy s mascarpone,
bananove rezy se zelatinou a kremem
Suroviny:
žloutek,
cukr moučkový,
kakao,
mouka hrubá,
bílek,
žloutek,
mouka hrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
mléko,
cukr moučkový,
máslo,
banán,
čokoláda na vaření,
marmeláda
Komentáře (2)