Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
Tuky | 297,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Moje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 10 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 9 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 10 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 11 hodinami
Tématické fráze:
šunkovar recepty,
bůček v šunkovaru,
recepty pro šunkovar,
bůčkový závin,
paštika v šunkovaru,
závin z bůčku,
šunkovar recept,
paštika ze šunkovaru,
tlačenka v šunkovaru,
buckova rolada v sunkovaru,
recepty na šunkovar,
paštika z šunkovaru,
tlacenka ze šunkovaru,
recepty sunkovar,
recepty na paštiku z šunkovaru,
bůček z šunkovaru,
bůček ze šunkovaru,
bůčková paštika šunkovar,
recept na šunkovar,
sunkovar pastika
Suroviny:
bůček,
praganda,
koření,
cukr moučkový,
Komentáře (4)