Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 4,59 g |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Moje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 44 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
šunkovar recepty,
bůček v šunkovaru,
recepty pro šunkovar,
bůčkový závin,
paštika v šunkovaru,
závin z bůčku,
šunkovar recept,
paštika ze šunkovaru,
tlačenka v šunkovaru,
buckova rolada v sunkovaru,
recepty na šunkovar,
paštika z šunkovaru,
tlacenka ze šunkovaru,
recepty sunkovar,
recepty na paštiku z šunkovaru,
bůček z šunkovaru,
bůček ze šunkovaru,
bůčková paštika šunkovar,
recept na šunkovar,
sunkovar pastika
Suroviny:
bůček,
praganda,
koření,
cukr moučkový,
Komentáře (4)