Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,87 g |
| Tuky | 42,78 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Moje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 6 minutami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 2 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 2 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 3 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 3 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 4 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 5 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty domaci pekarna chleba,
chleb s domaci pekarny s paprikou,
domácí chleba s paprikou,
pekárna recepty,
recepty domácí pekárna,
chleb s,
jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou,
co s červenou paprikou,
domácí pekárna červená,
domácí pekárna - chleba - recepty,
recepty chléb do domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí čerstvé,
paprika čerstvá červená,
šalvěj sušená
Komentáře (4)
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.