Rebarborový jam jemně pikantní
Omrzel vás již rebarborový koláč a vy nevíte jak ji zpracovat? Vsaďte na rebarborový džem, který má díky zázvoru lehce pikantní chuť. Džem využijete o vánočních svátcích do cukroví, nebo rolád.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 421 kJ / 4 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 016,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový jam jemně pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqjY
Moje poznámka
Rebarborový jam jemně pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqjY
Nejnovější recepty
Křupavé sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečení na CRISP talíři v multifunkční troubě
Neregistrovaný před 1 minutou
Paprikovaný vepřový bůček
Neregistrovaný před 2 minutami
Sekaná
Neregistrovaný před 5 minutami
Domácí paštika
Neregistrovaný před 6 minutami
Banánové ovesné sušenky
Neregistrovaný před 12 minutami
Rajská polévka III
ZuzkaBob před 14 minutami
Žitný chléb z pekárny
Neregistrovaný před 15 minutami
Brynzové halušky II
1Jirina před 29 minutami
Pařížský krém
Neregistrovaný před 32 minutami
Mrkvové řezy s mascarpone
Neregistrovaný před 43 minutami
Suroviny:
rebarbora,
cukr,
šťáva citronová,
zázvor
Komentáře (10)