Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový jam jemně pikantní

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 5. 2020 07:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 421 kJ / 4 164 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 016,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používám jako klasický jam, ale hlavně používám do rolád a cukroví. Ta pikantnost zázvoru je tam úžasná, třeba vánoční cukroví s tímto jamem je první pryč.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Maja Motti Maja Motti

21. 5. 2020 18:48

maris: já si první vypěstovala z kupovaneho. Nechala pár hodin namicenym ve vlažné vodě a pak zasadila.

maris maris

21. 5. 2020 17:43

bofinka: děkuju za odkaz;-)

bofinka

21. 5. 2020 17:39

maris: Podivej se zde https://primadoma.tv/video-35431-jak-pestovat-zazv...

maris maris

21. 5. 2020 17:12

Maja Motti: děkuju za informace:-),ale kde se dá koupit rostlinka ? někde v zahradnictví ?

Maja Motti Maja Motti

21. 5. 2020 16:59

Jj, musí být široký květináč, občas zalít neprelivat, nedávat ven, nemá rád střídání teplot a vítr. A za 9-10 měsíců je hotovo, nať zaschne. Můžeš sklidit všechno, nebo nechat v květináči a vyrypnout jen co potřebuješ. Vyrostou nové výhony a roste dal :yes:

Maja Motti Maja Motti

21. 5. 2020 16:56

maris:

maris maris

21. 5. 2020 15:06

Maja Motti: přiznávám, že nejsem žádný Mičurin a vůbec jsem nevěděla, že se dá zázvor pěstovat v květináči:-)

Maja Motti Maja Motti

21. 5. 2020 14:55

maris: domácí zázvor je luxusní, nedá se s kupovaným vůbec srovnat. Pěstují ho už pár let

maris maris

21. 5. 2020 10:47

Rebarboru mám ráda, recept se mi moc líbí a až teď jsem s všimla, že máš domácí zázvor:-). to je super, nejen že tam je určitě výborný, ale pěstovat si ho doma:-O - to je:yes::yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: rebarbora, cukr, citron, zázvor,

TopRecepty.cz

Rebarborový jam jemně pikantní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqjY