Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 754 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,82 g |
Tuky | 19,45 g |
Vláknina | 106,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 304,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shurbet el-Ads (Egyptská polévka z červené čočky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p7K
Moje poznámka
Shurbet el-Ads (Egyptská polévka z červené čočky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p7K
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 7 hodinami
Krenex
dragomirac před 9 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 9 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 10 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
polevka oranžová cocka,
polévka z červené čočky,
egyptská cizrnová polévka,
oranžová čočka recept,
egiptska polévka z červené čočky,
egypska kucharka,
jak se připravuje červená čočka,
egypska polevka z červené čočky,
polévka z oranžové čočky,
polevka z cervene loupane cocky,
rizky z cervene cocky
Suroviny:
vývar,
mrkev,
cibule,
rajče,
čočka červená,
česnek,
římský kmín mletý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej,
citron
Komentáře (3)