Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 820 kJ / 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 4,23 g |
| Vláknina | 26,03 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 82,77 g |
Postup přípravy
Přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme vodou, aby byl jazyk ponořený, a slabým varem vaříme doměkka (v papiňáku 60 minut). Krok 2: Měkký jazyk ponoříme do studené vody, poté ho sloupneme a nakrájíme na porce. Krok 3: Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky.
Dáme do vhodného kastrolu, přidáme česnek a vývar a pod pokličkou dusíme 10 minut. Krok 4: Poté jablka rozmačkáme, přidáme krenex, máslo a již bez pokličky vaříme 3 minuty. Krok 5: Mezitím ohřejeme naporcovaný jazyk, který podáváme s pyré a šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 21. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Moje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Tématické fráze:
recept na uzený hovězí jazyk,
uzeny hovezi jazyk,
uzeny hovezi jazyk recepty,
uzený jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk v papináku,
uzený hovězí jazyk recept,
uzeny jazyk v papiňaku,
hovezí uzený jazyk,
recepty uzený hovězí jazyk,
uzený jazyk recept,
jazyk recept,
uzeny hovezi jazyk s jabljy,
jak připravit uzený hovězí jazyk,
jak zpracovat hovězí jazyk,
pečený uzený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk videorecept,
priprava uzeneho jazyka,
příprava uzeného hovězího jazyka,
jak zpracovat uzený jazyk
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
voda,
vývar,
jablko,
krenex,
česnek granulovaný,
máslo,
sůl
Komentáře (7)