Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 174 kJ / 42 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 0,32 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na malé kocky narezaný batát, osolíme, okoreníme a jemne podlejeme. Dusíme skoro domäkka.
Krok 2: Pridáme na malé kocky narezanú uhorku a podusíme ešte 3 minúty. Odstavíme a vmiešame kôpor.
Krok 3: Porcie ryby obalíme v zmesi múky, papriky a soli a na oleji z oboch strán opečieme domäkka.
Krok 4: Na tanier dáme batátovo-uhorkový základ a naň položíme rybu.
Zveřejněno 24. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Moje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 12 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 14 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 4 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 11 hodinami
Květákové placičky
Valis před 12 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 13 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 14 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
batáty,
okurka čerstvá,
cibule,
kopr,
olej,
pepř
Komentáře (3)