Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 730 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,04 g |
Tuky | 114,40 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 8,82 g |
Sacharidy | 7,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny druhy sýrů nahrubo nastrouháme, přidáme omytou nastrouhanou bílou papriku zbavenou jádřinců, nastrouhanou uzeninu, nastrouhaná uvařená vejce a nakrájenou salátovou okurku.
Krok 2: Přidáme lučinu, jogurt, hořčici, sůl a pepř.
Krok 3: Vše dobře promícháme a dáme na hodinu do chladu.
Zveřejněno 1. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xzO
Moje poznámka
Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xzO
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 26 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 30 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
camembert salát recept,
salat gorgonzola,
Majolka® z tofu,
okurka,rajský,Majolka®,česnek,cibule,sýr
Suroviny:
gorgonzola,
tofu natural,
sýr camembert,
jogurt bílý,
hořčice dijonská,
salám měkký,
paprika čerstvá bílá,
pepř,
majolka,
salát
Komentáře (2)