Postup přípravy
Udíme horkým kouřem asi 3-4 hodiny.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Moje poznámka
					
				
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzený vepřový lalok, 
						
						
							vepřový lalok uzený, 
						
						
							vepřový podbradek, 
						
						
							vepřový lalok recepty, 
						
						
							uzeny  veprovy  lalok, 
						
						
							jakvyuditveprovylalok, 
						
						
							pečený lalok, 
						
						
							jak uvařit lalok, 
						
						
							vepřový lalok, 
						
						
							uzný vepřový lalok, 
						
						
							jak vyudit lalok, 
						
						
							vepřový podbradek recept, 
						
						
							vepřový uzený lalok recepty, 
						
						
							peceny podbradek, 
						
						
							podbradek na na víně, 
						
						
							lalok peceny, 
						
						
							jak vyudit veprovy lalok, 
						
						
							uzeny ovar, 
						
						
							paprikový uzený lalok, 
						
						
							lalok v paprice recepty
						
					
						Suroviny:
						
							lalok vepřový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							paprika sušená pálivá
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)
Podbradek moc nemusím, tak jsem jen ochutnala - ale chutnalo to i vonělo kouřem náramně