Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,55 g |
Tuky | 12,51 g |
Vláknina | 50,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový lalok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkRr
Moje poznámka
Marinovaný vepřový lalok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkRr
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřový lalok recepty,
vepřový lalok,
vařený vepřový lalok,
vepřový lalok recept,
recept na lalok,
lalok recept,
vareny lalok,
lalok,
recept vepřovy laloky,
top recepty marinovaný vepřový bůček,
marinovaný uzený lalok,
vepřové vařený lalok,
co je vepřový lalok,
jak se vaří vepřový lalok,
jak se vari lalok,
vařený lalok recepty,
recept na vepřový laloky,
marinovaný vepřový bok,
lalok od reznika,
recepty na vareny lalok
Suroviny:
lalok vepřový,
cibule,
česnek,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
olej slunečnicový,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (3)