Postup přípravy
Udíme horkým kouřem asi 3-4 hodiny.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Moje poznámka
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 9 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 10 hodinami
Tématické fráze:
uzený vepřový lalok,
vepřový lalok uzený,
vepřový podbradek,
vepřový lalok recepty,
uzeny veprovy lalok,
jakvyuditveprovylalok,
pečený lalok,
jak uvařit lalok,
vepřový lalok,
uzný vepřový lalok,
jak vyudit lalok,
vepřový podbradek recept,
vepřový uzený lalok recepty,
peceny podbradek,
podbradek na na víně,
lalok peceny,
jak vyudit veprovy lalok,
uzeny ovar,
paprikový uzený lalok,
lalok v paprice recepty
Suroviny:
lalok vepřový,
sůl,
pepř celý,
cibule,
česnek,
paprika sušená pálivá
Komentáře (6)
Podbradek moc nemusím, tak jsem jen ochutnala - ale chutnalo to i vonělo kouřem náramně