Postup přípravy
V míse rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem (na 1 lžíci octa cca 4-5 lžic oleje) a vmícháme česnek. Krok 3: Přidáme lilek, petržel, vše promícháme, popř. dosolíme a ihned podáváme nebo uložíme v lednici.
Zveřejněno 21. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Moje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 8 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 8 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 1 hodinou
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 1 hodinou
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 1 hodinou
Cuketové placičky
Issis před 3 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 5 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 5 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 6 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 6 hodinami
Tématické fráze:
salat z lilku,
salat z petržele,
grilovaný lilek salát,
grilovany lilkovy salát recept,
salát z baklažánů,
petrželovy salát,
salat s grilovanym lilkem,
salát lilek s avokádem,
grilovaný lilek do salátu,
salátz grilovaných lilků,
recept na petrželovy salát,
salát z pečených paprik a lilků
Suroviny:
lilek,
nať petrželová,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (11)
Negrilovala som baklažán, ale piekla, lebo som piekla chlieb a rúra bola horúca. (Ocot som dala balzamico.) Pridávam foto a vďaku za skvelý recept.