Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 039 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,21 g |
Tuky | 85,32 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 29,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová krémová polévka hrnková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wZ9
Moje poznámka
Žampionová krémová polévka hrnková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wZ9
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 23 minutami
Babiččina kulajda
rapav před 42 minutami
Loštické kuře
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 4 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 5 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 5 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampionová polévka,
kremova žampionová polévka,
žampionová krémová polévka,
žampionová krémová polévka se smetanou,
kremove polevky,
žampionová polévka recepty,
recept na žampiony polévku,
žampionová polévka bez smetany,
žampionová polevka recept,
recept-žampionová polévka,
polévka se žampiony,
recept na žampionovou polévku,
zampionova polevka se smetanou,
polévky recepty,
polévka žampionova,
žampionová krémová polévka recept,
jak se dělá žampionová polévka,
žampionová polévka krémová,
žampionová polévka top recept,
žampionova kremova
Suroviny:
voda,
žampióny,
máslo,
mouka polohrubá,
cibule,
sůl,
petrželka,
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
obvykle se dává na 1 litr tekutiny asi 250 - 300 g, což je tak ta vanička, ale rozhodně v ní není 7 menších žampionů