Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,81 g |
Tuky | 17,09 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 10,40 g |
Sůl | 24,85 g |
Sacharidy | 17,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oK3
Moje poznámka
Smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oK3
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 4 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 5 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 6 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 6 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 9 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 9 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 9 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 10 hodinami
Tématické fráze:
smažený pangasius,
smažený pangas,
pangasius smažený,
pangasius smažený recept,
smazeny pangas mrazeny,
pangas smažený,
pangasius recept smažený,
pangasius v rozšlehaných vejcích,
smažený mražený pangasius,
smazeny pankas,
smazen pangas mrazeny,
smažený zrazený pangasius,
smažené pangasius,
pangasius smažený recepty,
smaženýpanganius recepty,
smažený pangasius s česnekem,
marináda na ryby s mlékem,
mrazený pangasisus-recept,
pangasius ve vajicku
Suroviny:
filet z ryb,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
koření na ryby,
mléko,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (3)