Smažený pangasius

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 1 hodina 3 porce Ryby 2 názory

Suroviny

3 mražené větší rybí filety (pangasius)
sůl
hladká mouka
2 vajíčka
strouhanka
2 lžíce koření na ryby
Marináda:
1/2 hrnku mléka (použila jsem polotučné)
3 lžíce rybí sójové omáčky
-----
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme tak na 20-30 minut do rybí omáčky s mlékem. Strouhanku smícháme s kořením na ryby (více či méně dle vlastní chuti).

  2. Maso vyjmeme z marinády, obalíme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Podávala jsem se zeleninou dušenou ve vývaru a s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažený pangasius

Tématické fráze: smažený pangasius pangasius smažený smažený pangas pangasius smažený recept smazeny pangas mrazeny pangasius v rozšlehaných vejcích smažený mražený pangasius smazeny pankas smazen pangas mrazeny smažený zrazený pangasius smažené pangasius pangasius smažený recepty smaženýpanganius recepty smažený pangasius s česnekem marináda na ryby s mlékem mrazený pangasisus-recept pangasius ve vajicku

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít