Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,43 g |
| Tuky | 40,63 g |
| Vláknina | 24,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 303,71 g |
Postup přípravy
Pečeme asi 20-30 minut.
Zveřejněno 29. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly0V
Moje poznámka
Pivní celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly0V
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 19 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 1 hodinou
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 1 hodinou
Pečené maso
Anytram před 2 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 2 hodinami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 2 hodinami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 3 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 3 hodinami
Tématické fráze:
celozrnná bageta recept,
bagety recept,
celozrnné bagety,
celozrnné bagety recepty,
recept na bagety,
celozrná bageta recept,
bagety z celozrné mouky s pivem,
recept na bagetu,
recepty na bagety,
celozrnne bagety recept,
bageta recept,
celozrná bageta
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
pivo světlé,
olej,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
koření chlebové
Komentáře (5)