Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborákové celozrnné bagety

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 6. 2009 14:36

Suroviny

Porce: 4 kusy asi po 290g

Nutriční hodnoty

Energie12 840 kJ / 3 069 kcal
Bílkoviny79,70 g
Tuky79,85 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 6,77 g
Sůl16,50 g
Sacharidy495,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na pečení baget používám bagetové plechy s nepřilnavým povrchem. Není to nutnost, ale jako pomocník jsou vynikající.

Podrží těsto a dají mu požadovaný tvar, nemusí se vymazávat a přesto z nich bagetky krásně sjedou a pokud se plech ušpiní (třeba vajíčkem), stačí ho otřít hadříkem.

Zároveň se na nich bagetky pečou jakoby odspodu, takže pak mají kůrku ze všech stran.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

dexulka

27. 3. 2014 10:45

cathleen,magdalenka: Děkuji vám oběma za pochvalu,moc si jí cením :-8 Vy máte obě také velmi povedené obrázky a výtvory a především své recepty,na což jsem já krátká ;-)

cathleen

24. 3. 2014 12:10

dexulka: :-O jak malované! :yes::yes:

magdalenka

24. 3. 2014 12:08

dexulka:máš ich ukážkové...:yes:

dexulka

24. 3. 2014 09:56

Díky za další variantu na bagetky,chutnalo nám :-p

marcelka395

8. 3. 2011 20:03

Bagety nám moc chutnaly;-)přidávám foto:-K

cathleen

1. 2. 2011 07:21

:-))Iri , děkuju za pochvalu (marcelce taky!) a fotku:-K

marcelka395

31. 1. 2011 21:49

Dnes jsem u Irči(Irena70)ochutnala bagety a byly výborné:yes:Irčo no konečně budeš vkládat fotky;-):-K

Irena70

31. 1. 2011 16:14

dělala jsem už několikrát jsou moc dobré

KocourLucifer

27. 12. 2009 22:50

Vypadá velmi zdařile, místo Římslého hrnce na chleba,
namáčíme květináč ( Taky to nemá chybku)[Punkt je tam]

Merylas

22. 10. 2009 10:11

Eli, prubni:yes: Dělávám tam i rýžový nákyp, nepřipaluje se a taky jsem v tom pekla tvarohovou buchtu, mrknu, jestli tady takový recept už není a když ne, tak upeču a přidám, fotku nemám, tak až budu mít. Mám víc receptů pro římský hrnec, ale nemám fotky.:-(

Eliza

22. 10. 2009 10:04

To by mě nikdy nenapadlo, péct chleba v římském hrnci...:-O
Přemýšlím, že bych to mohla prubnout :yes:, každopádně ukládám...

Merylas

22. 10. 2009 09:56

Cathleen,:-8:-8:-8 díky, ale nebýt tvého receptu, není chleba. Jinak chleba v římáku občas peču a dá se využít na tzv. jídla z jednoho hrnce. Dolů brambory, zelenina, maso, dát do trouby a nemusím si toho všímat a hlídat. Dá se vařit dietně bez tuku, kdo chce pak nahoře mít kůrčičku, v poslední fázi pečení hrnec odklopí. Iljušo, já myslím, že bys římák využila:yes: A Miruš, jestli vyzkoušíš chlebík, tak myslím, že budeš taky spokojená. Těsto nech v něm vykynout jen trochu méně, než normálně, když se vkládá do vyhřáté trouby. Bude totiž ještě kynout dále v troubě, než se zapeče. V prvním příspěvku jsem to nenapsala přesně. Tady na topkách mám ještě jednu fotku chleba pečeném v římáku, je to třetí foto, mrkni tady;-)http://www.toprecepty.cz/recept/655-chleb-z-recept... Tak ať se podaří:yes:

Iljusa

22. 10. 2009 09:11

mohu říci, že mám doma všelijaké kuchyňské "vymoženosti" ale římský hrnec ne :-(
Merylas - ty jsi mne tím krásným chlebem tak nalákala, hlavně, když si představím, že je chleba vlastně díky namočení hrnce vlhký, že si asi "napíšu Ježíškovi" od dáreček. :-D

mirca75

22. 10. 2009 08:51

Cathleen:-) už jsem fotečky chválila:-) a teď jdu to samé udělat s fotkami od Merylas:-).Nejen bagety,ale i chléb jsou moc pěkné:yes: a protože mám taky "římana" a protože jsem ženská zvědavá a ochotná zkusit "téměř" vše;-):-D,tak do toho určitě půjdu.Merylas,díky za motivaci:-).

cathleen

22. 10. 2009 08:43

:-OTéééda, Maruško....!!! Smekám!:yes::-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bagety kečup domácí recept domácí výroba tvarohu výroba domácího tvarohu plech na bagety celozrnné bagety celozrnna bageta recept výroba tvarohu doma recept na vyrobu tvarohu plech na pečení baget celozrnné pečivo recepty plech na pečení baget těstoviny se špenátem celozrnná bageta langoše těsto recept bagety z domácí pekárny recept na bagety bagety recept pečení baget syrovátka recepty

Suroviny: voda, syrovátka, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, bramborák v prášku, olej olivový

TopRecepty.cz

Bramborákové celozrnné bagety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48nk