Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné špaldové bagety se sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lukas cirjak Lukas cirjak

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 526 kJ /
1 799 kcal
Bílkoviny35,82 g
Tuky44,13 g
Vláknina56,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,44 g
Sůl16,00 g
Sacharidy286,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme všetky suroviny (sušené paradajky nakrájané na malé kúsky) a vypracujeme cesto. Krok 2: Cesto prikryjeme a necháme odpočívať minimálne 1 hodinu, kým cesto nebude dostatočne vykysnuté. Krok 3: Po vykysnutí cesto rozdelíme na polovicu a vyformujeme - vytvarujeme 2 bagety. Krok 4: Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, opäť prikryjeme a necháme odpočívať ešte 20 minút. Krok 5: Medzitým predhrejeme rúru na 200 °C. Krok 6: Po 20 minútach bagety odkryjeme a dáme piecť na 17-20 minút. Krok 7: Po upečení bagetky potrieme obyčajným maslom alebo olivovým olejom (kým sú ešte teplé).

Zveřejněno 30. 3. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné špaldové bagety se sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yVXz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné špaldové bagety se sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yVXz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka špaldová celozrnná, voda, rajče sušené, olej, cukr krystal, česnek, pepř mletý, droždí sušené, kmín mletý, sůl

Přidat fotografie receptu