Babiččin bramborový koláč s bylinkovým dipem
Naše babičky jsou studnicemi skvělých receptů, které perfektně navodí příjemnou atmosféru a vyvolají v nás vzpomínky na dětství. Slaný bramborový koláč s kousky anglické slaniny je díky sněhu z bílků krásně vláčný. Podáváme jej s bylinkovým dipem ze zakysané smetany.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 26-28 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 113 kJ / 3 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,53 g |
| Tuky | 219,74 g |
| Vláknina | 24,07 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 5,99 g |
| Sacharidy | 208,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin bramborový koláč s bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNXm
Moje poznámka
Babiččin bramborový koláč s bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNXm
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 8 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 35 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
bramborovy kolac,
babiččin dip,
bramborový koláč kukuřice,
kynuty bramborový koláč,
gratinovaný bramborový koláč
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
kypřící prášek,
slanina anglická,
máslo,
koření hřebíček,
květ muškátový,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
česnek,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
cibulka jarní,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (5)