RAW červená řepa plněná ořechovým krémem

Petra Rybova Kuchařka: Petra Rybova

Zeleninová jídla 3 názory

Suroviny

1 velká řepa pokrájená na tenounké plátky
šťáva z půlky pomeranče
Krém:
2 hrsti slunečnicových semínek
2 hrsti vlašských ořechů
špetka soli
1/2 kávové lžičky bazalky
1/2 pomeranče oloupaný bez pecek
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Řepu marinujeme v pomerančové šťávě a mezi tím připravíme krém.

  2. Uvedené ingredience na krém rozmixujeme. Případné kousky ořechů či semínek nejsou na závadu.

  3. Pokud je krém moc hustý, přidáme pomerančovou šťávu, v opačném případě použijeme ořechy či semínka.

  4. Plátky řepy naplníme krémem, pokapeme šťávou, která nám zbyla z marinování a necháme ještě chvíli odležet.
    Pokud si vzpomenete, je lepší nechat řepu marinovat přes noc. Bude křehčí.

Poznámka

Hravé tvoření všem !!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: RAW červená řepa plněná ořechovým krémem

Tématické fráze: červená řepa recepty plněná červená řepa raw recepty plněná červená řepa recept raw červená řepa raw recepty červená řepa červena řepa raw recept plněná červené řepy recept na sladký raw s krémem recept červená řepa s ořechy červená řepa marinovaná raw červená řepa marinovaná v pomerančové štávě příprava čerwené řepy raw červená řepa raw červená řepa plněná červená řepa raw ořechy raw recept z červené řepy jak marinovat řepu červená řepa plnene