Suroviny
Porce: dost
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 524 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,75 g |
Tuky | 15,88 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 551,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba bez práce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O69g
Moje poznámka
Chleba bez práce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O69g
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 12 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 12 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 22 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 23 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 24 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 30 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 44 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 58 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Tématické fráze:
domácí chleba bez kynutí,
chleba bez kynuti,
domácí chléb bez kynutí,
jenské sklo,
chléb bez kynutí,
recept na chleba bez kynutí,
chleba bez mísení,
chleba 12 hodin,
chléb bez mísení,
chleba za 12 hodin,
top recepty chleba,
top recepty chleba,
čím pomazat chleba,
chléb kynutý 12 hodin,
jednoduchý domácí chléb bez kynutí,
domácí chléb kynutý 12 hodin,
pečení chleba ve skle,
domácí chleba bez práce,
pečení chleba jenské sklo,
domácí chléb bez mísení
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín celý,
droždí sušené,
voda
Komentáře (28)
Já po upečení chleba přikryji utěrkou a než vychladne, tak je měkký. Tak to dělám i s jiným pečivem (buchty, kaiserky, housky, koláče a pod.). A nemusím chleba potírat vodou ani před pečením, ani po upečení.
Hana
...já to dělám stejně
Papír protáhnu vodou, vyždímám, vložím na chvilku mezi dva hluboké talíře (tím papír vytvaruju) pak na něj na tom talíři přendám těsto, nechám chvilku vykynout a těsně před tím, než to dám do vřelého hrnce, tak těsto dekoruju semínky a udělám do něj zářezy nožem...
30+15=45
Schválně jsem nekoupila chleba, aby mě to donutilo zkusit tento recept. Mouku jsem nakombinovala pšeničnou, žitnou a celozrnnou.