Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 415 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,35 g |
| Tuky | 45,77 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 386,36 g |
Postup přípravy
Těsto pak přeložíme potřetí, krabičku zavřeme a uložíme do lednice minimálně přes noc – naše v chladu pracovalo 18 hodin. Krok 4: Před pečením těsto z krabičky vyškrábneme na pomoučněný stůl, přeložíme ho, pomoučníme i svrchu a po chvilce odpočinku podélně rozřízneme.
Každý pás těsta před uložením na plech několikrát opatrně překroutíme a tím i lehce natáhneme. Pracujeme opatrně, abychom těsto moc nepomačkali. Krok 5: Na plech je ukládám na pečící fólii, kterou pak mezi kořeny „zvarhánkovatím“, aby se při kynutí nerozlily a nespojily. Z druhé strany (druhého boku kořenů) zvednutou fólii jistí třeba menší hrnečky nebo kořenky. Z fólie tak mám udělaného něco, co vzdáleně připomíná bagetovou formu, jen širší, než je ta kupovaná.
Necháme dokynout, pak postříkáme vodou z rozprašovače a i s fólií sešoupneme z plechu na dlaždici ve vyhřáté troubě (220°C/15 min, 200°C/15-20 min).
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský kořen s černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDgO
Moje poznámka
Italský kořen s černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDgO
Nejnovější recepty
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 1 hodinou
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 1 hodinou
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 1 hodinou
Míša řezy od maminky
Kratule před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
italský kořen,
chléb kořen,
kořen recept,
svajciarsky koren,
olivovy koren,
recept italský kořen,
italsky chleb s olivami,
kořen chléb,
recept na italskou chleba kořen,
kynutý kořen,
chléb kořen recepty,
výborný černý kořen recept,
italsky koren s rozmarynem,
stůl kořen,
kvaskovy svajciarsky koren,
italský kořen recept,
svajciarsky koren recept z kvasku,
pečeme italský kořen,
kořen olivový,
kvaskovy svycarsky koren
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
olej olivový,
olivy černé,
sůl,
Komentáře (8)
No, především za ten název
Vím, co je černý kořen a italské olivy, ale ten název receptu mě fakt dostal a na rcp jsem klikl...