Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Suroviny
Porce: 2 porce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 14:27
A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.
5. 7. 2012 13:25
Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný je to nejlibovější ryba v moři Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí
29. 3. 2011 21:59
Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami.... Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni...... Tento recept se mi libi, pred letem.....
29. 3. 2011 18:47
Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš
29. 3. 2011 18:18
29. 3. 2011 14:28
Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš
29. 3. 2011 14:23
Fantom: ale no tak..
29. 3. 2011 14:08
k.radulka: dobrá nu
29. 3. 2011 13:41
fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit
29. 3. 2011 13:39
k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo nujo nu Janina má přednost
29. 3. 2011 12:33
jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť
29. 3. 2011 12:33
a naše šprýmařka, šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim
29. 3. 2011 12:22
Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 18 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 5 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 5 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 6 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: žraločí steak salát ke steaku zraloci steik žraločí steak bez kostí koření na žraloka salát ze žraloka žraločí speciality recept žraločí steak žraločí steak recept jak péct žraloka je žraločí tučné steak ze žraloka recept recepty.cz zralok steik žraločí steak s bylinkami steaky ze žraloka s bylinkami steak ze žraloka žralok na pomerančích steak ze žraloka na grilu žraločí steak recepty recept žřaločí steaky
Suroviny: steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný
Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6yn
13 názorů