Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 15:27
A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.
5. 7. 2012 14:25
Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný je to nejlibovější ryba v moři Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí
29. 3. 2011 22:59
Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami.... Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni...... Tento recept se mi libi, pred letem.....
29. 3. 2011 19:47
Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš
29. 3. 2011 19:18
29. 3. 2011 15:28
Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš
29. 3. 2011 15:23
Fantom: ale no tak..
29. 3. 2011 15:08
k.radulka: dobrá nu
29. 3. 2011 14:41
fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit
29. 3. 2011 14:39
k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo nujo nu Janina má přednost
29. 3. 2011 13:33
jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť
29. 3. 2011 13:33
a naše šprýmařka, šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim
29. 3. 2011 13:22
Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žraločí steak salát ke steaku zraloci steik žraločí steak bez kostí koření na žraloka salát ze žraloka žraločí speciality recept žraločí steak žraločí steak recept jak péct žraloka je žraločí tučné steak ze žraloka recept recepty.cz zralok steik žraločí steak s bylinkami steaky ze žraloka s bylinkami steak ze žraloka žralok na pomerančích steak ze žraloka na grilu žraločí steak recepty recept žřaločí steaky
Suroviny: steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný
Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6yn
13 názorů