Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 453 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Moje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 6 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 27 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 5 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
nutrie,
nutrie recept,
jak připravit nutrii,
nutrie na paprice,
nutrie recepty,
omacka z nutrie,
recepty na nutrii,
jak se dělá nutrie,
nutrie hrbet,
recept na nutrii,
nutrie omačka,
jídlo z nutrie s obrázky,
nutrie na cibuli,
kuchařka nutrie,
priprava nutrie,
jak uvařit nutrii,
co se dá uvařit z nutrie,
co jí nutrie,
koreni na nutrii,
nutrie svickova
Suroviny:
nutrie,
cibule,
mléko nízkotučné,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
paprika sušená sladká
Komentáře (25)
Jenom, kde tu nutrii sehnat???
www.miric.cz
No vidíte, vy ste nutrie varili a nejedli, ja áno a aj to netušiac, čo mám na tanieri. A chutila skutočne ako králik. To, čo som konzumovala, som sa dozvedela až o pár dní a potom
cekrops: nebuďte mini.... alebo maximalista. Kožušinku z nutrie už má, alebo bude mať vaša partner/ka
Jana Dorazinová-Remková: nie je to až tak dávno, keď v mäsiarstvách viseli nutrie na hákoch, no bolo to asi kvôli tomu, že iného mäsa skoro nebolo. Dnes ho je habadej. Na rozdiel od masla. Výrobcovia kadejakých nátierkových umelín nemajú odbyt, tak je maslová kríza.
Takhle tam (na té fotce) může být klidně kuřecí,králičí,krůtí maso...
K receptu nejsou žádné komentáře.