Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 663 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,56 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 53,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Moje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 24 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 29 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 30 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 46 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové placičky,
recept na zeleninové placičky,
zeleninové recepty placičky,
brokolicoe placicky bez tuku,
nejlepší recept na zeleninové placicky,
zeleninová placičky,
zeleninovy placičky recept,
kzeleninové placičky recept,
zeleninové placičky, recept,
dietní zeleninové placky,
zeleninové placky,
zeleninové placky recept,
zeleninove placicky s parmezánem,
zeleninove placicky recept,
zeleninové placičky recepty,
recepty - zeleninové placičky,
zeleninové placky a parmazán
Suroviny:
brokolice,
celer,
ředkev bílá,
vejce,
vločky ovesné,
česnek,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (4)