Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 663 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,56 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 53,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Moje poznámka
Zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjAL
Nejnovější recepty
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 53 minutami
Grilovaný kapr
Přidáno před 2 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 3 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 7 minutami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 12 minutami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 14 minutami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 21 minutami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 2 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 4 hodinami
Fofr bublanina
Skrabi před 5 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové placičky,
recept na zeleninové placičky,
zeleninové recepty placičky,
brokolicoe placicky bez tuku,
nejlepší recept na zeleninové placicky,
zeleninová placičky,
zeleninovy placičky recept,
kzeleninové placičky recept,
zeleninové placičky, recept,
dietní zeleninové placky,
zeleninové placky,
zeleninové placky recept,
zeleninove placicky s parmezánem,
zeleninove placicky recept,
zeleninové placičky recepty,
recepty - zeleninové placičky,
zeleninové placky a parmazán
Suroviny:
brokolice,
celer,
ředkev bílá,
vejce,
vločky ovesné,
česnek,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (4)