Postup přípravy
Krok 1: Plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 2: Na každý dáme trochu zelí, kousek cibule a slaniny, svineme a převážeme nití jako ptáčky.
Krok 3: Obalíme je v mouce a opečeme na tuku ze všech stran.
Krok 4: Přidáme drobně krájenou cibuli, opražíme ji a podlijeme.
Krok 5: Spolu se závitky vše udusíme doměkka a před koncem přidáme smetanu. Ze všech závitků před podáváním sundáme nitě.
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Moje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 34 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 45 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
datle recepty,
ruská hovězí pečeně,
datle recept,
recepty z datlí,
ruský šašlik recept,
ruské recepty,
recept datle,
datle,
recepty datle,
ruský šašlik,
ruské cukroví,
ruské maso recept,
recept na datle,
ruska kucharka,
hovězí pečeně ruska,
ruska hovezi pecene-recept,
ruská hovězí pečeně recept,
recept na ruský šašlik,
recept z datlí,
recepti na svíčkovou
Suroviny:
maso hovězí,
zelí kysané,
cibule,
slanina,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk,
smetana
Komentáře (9)
Při pohledu na foto mne překvapila kombinace datlí s masem - ale v rcp se jaksi datle nevyskytují.
Je to jiné, než ostatní závitky a fakt dobré.