Čočka s hruškami a uzeným masem

Luštěniny Doba přípravy: samotná tepelná úprava 25 minut 4 názory

Luštěniny Doba přípravy: samotná tepelná úprava 25 minut 4 názory

Suroviny 4 porce

200 g hnědé čočky
100 g pórku
100 g hrušek
150 g uzeného masa
citron
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Čočku přes noc namočíme, druhý den vodu slijeme, přidáme asi 1/2 litru nové vody a dáme vařit. K poloměkké čočce přidáme nakrájený pórek, nastrouhanou nebo na kostičky nakrájenou hrušku a kostičky uzeného masa.

  2. Chvíli povaříme, dochutíme solí a pod pokličkou necháme dojít. Ozdobíme malými dílky citronu, podáváme s opečenými toasty nebo topinkami.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: www.recepty.cz

Komentáře k receptu Čočka s hruškami a uzeným masem

Tématické fráze: čočka s uzeným masem maso k čočce čočka s uzeným tepelná úprava čočky uzené maso k čočce čočka s hruškou jak vařit hnědou čočku čočka v mikrovlnce černá cocka s uzeným masem uzené maso recepty čočka citrón tepelna uprava hrusky uzené k čočce hrušky, tepelná úprava, recepty recepty čočka s uzeným masem uzený k čočce uzene maso čočka recepty čočka na hruškach černá čočka s uzeným masem recept uzené maso recept