Čočka s hruškami a uzeným masem

zizala Kuchařka: zizala

Doba přípravy: samotná tepelná úprava 25 minut 4 porce Luštěniny 4 názory

Suroviny

200 g hnědé čočky
100 g pórku
100 g hrušek
150 g uzeného masa
citron
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Čočku přes noc namočíme, druhý den vodu slijeme, přidáme asi 1/2 litru nové vody a dáme vařit. K poloměkké čočce přidáme nakrájený pórek, nastrouhanou nebo na kostičky nakrájenou hrušku a kostičky uzeného masa.

  2. Chvíli povaříme, dochutíme solí a pod pokličkou necháme dojít. Ozdobíme malými dílky citronu, podáváme s opečenými toasty nebo topinkami.

Poznámka

Zdroj: www.recepty.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Čočka s hruškami a uzeným masem

Tématické fráze: čočka s uzeným masem maso k čočce čočka s uzeným uzené maso k čočce čočka s hruškou tepelná úprava čočky jak vařit hnědou čočku čočka v mikrovlnce čočka citrón tepelna uprava hrusky uzené k čočce hrušky, tepelná úprava, recepty čočka s mletým masem a pórkem hněda čočka s uzenym cocka a citron citron do čočky příprava čočky hnědé recepty z hrušek a masa recept na upravu cocky co k cocce

Zapomněl/a jsem heslo