Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k pečenému masu a knedlíkům.
Suroviny pro 4 porce
4-5
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,83 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 103,50 g |
Postup přípravy
pořádně promícháme, podlijeme vodou a necháme dusit. Krok 3: Podle potřeby podléváme vodou, dusíme cca 20-30 minut. Na závěr dochutíme solí.
Zveřejněno 9. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 17 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 3 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 6 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 6 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 7 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 8 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 12 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí s jablky,
struhadlo na kedlubny giganty,
kedlubnový zelí,
recept kedlubny a pórek,
kedlubnové zelí s jablkem
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
pórek,
česnek,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)