Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k pečenému masu a knedlíkům.
Suroviny pro 4 porce
4-5
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,83 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 103,50 g |
Postup přípravy
pořádně promícháme, podlijeme vodou a necháme dusit. Krok 3: Podle potřeby podléváme vodou, dusíme cca 20-30 minut. Na závěr dochutíme solí.
Zveřejněno 9. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí s jablky,
struhadlo na kedlubny giganty,
kedlubnový zelí,
recept kedlubny a pórek,
kedlubnové zelí s jablkem
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
pórek,
česnek,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)