Těstoviny s kedlubnovým zelím

Suroviny 1 porce

150 g bezvaječných těstovin
1 středně velká cibule
1 středně velký kedluben
sůl
pepř
kmín
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si opečeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme nahrubo nastrouhaný kedluben a můžeme přidat i pár mladých kedlubnových lístků. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem, mírně restujeme a zalijeme 1 dcl vody. Dusíme do vyvaření vody. Těstoviny si uvaříme v osolené vodě a smícháme s kedlubnovým zelím.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová

Komentáře k receptu Těstoviny s kedlubnovým zelím

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    BronislavaP: Tak to mne těší :-)

    Odpovědět

  • BronislavaP BronislavaP

    Absolutní delikateska <3

    Odpovědět

  • casino casino

    Tady se mi líbí poměr zelí : cibule :yes: Většinou (dokonce i stejná autorka:-8 se tu dává cibule jako šafránu...
    Na dva giganty (nedřevnatí) dvě cibule jako koňská hlava:yes: K tomu pečený ušák, kousek uzeného prasete a dušené brambory (vše od včerejška)
    Příště třeba bude zelí s těstovinami... No, paní casinová to tak tůůůze ráda 8-(:-):-K

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

  • misza: no, pipravdě mi to taky moc chutbalo a není to špatné ani s tím špenátem;-)

    Odpovědět

  • misza misza

    Jani:-) tak teď dojídám a musím napsat, že je to fakt výborné:yes:

    Odpovědět

  • misza:;-)

    Odpovědět

  • misza misza

    Super, na toto už se těším. :yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

  • Díky moc a vytkoušejte, opravdu to není špatné;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    nooo, nemusí to být špatné...;-) my, co nemáme pevnou vůli:-8, si tam můžeme šoupnout šunku od kosti nebo hezky prorostlý kousek uzeného bůčku:-D:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka(moderátorka)

    Jana Remkova: :yes: trafila si klinec po hlavičke - ja často miesto cestovín s hlávkovou kapustou - zelím, robím s kalerábom - kedlubnou, nastrúhanou, udusenou, pekne okorenenou. Použijem gigant, lepšie sa strúha ako kapusta a chuťovo, ak neprezradím, je skoro identická s kapustou - hlávkovou. Poniektorí si to aj ocukrujú (!), dokonca posypú škoricou!

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jani,když jsem nedávno v knížce tento recept četla,tak jsem si říkala,že bych to asi nedala-kedluben a těstoviny:-OAle když tady popisuješ tu chuť něco jako halušky se zelím(taky dělávám s hlávkovým)tak ty já můžu a podle fotky to opravdu vypadá dobře:-p+6:yes:

    Odpovědět

  • Masula Masula

  • Marsi Mesi: Víš, co mi to připomíná? Halušky s hlávkovým zelím, nebo těstovinové flíčky se zelím. Já někdy žasnu nad tady tím jídlem. Moc mi to chutnalo a fakt jsem se dobře najedla;-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: těstoviny s kedlubnou podle mačingové nudle s kedlubnou bezvaječné těstoviny se špenátem bezvaječné těstoviny se špenátem mačingová těstoviny s kedlubnem mačingová mačínkova dieta těstoviny se špenátem podle mačingové těstoviny s kedlubnem kedlubnove zeli mačingová kedlubnové zelí podle mačingové těstoviny se špenátem mačingová kedlubnové zelí s těstovinami macingova nudle s kedlubnou mačingová kedlubna s těstovinami těstoviny s červeným zelím flíčky s kedlubnovým zelím bezvaječné těstoviny se špenátem podle macingove kedlubna macingova mačingová těstoviny se špenátem těstoviny s kedlubem