Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: 1 porce

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 672 kJ / 639 kcal
Bílkoviny22,76 g
Tuky2,15 g
Vláknina11,57 g
Cholesterol0 mg
Sodík50 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy126,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

31. 10. 2017 13:47

BronislavaP: Tak to mne těší :-)

BronislavaP

31. 10. 2017 12:34

Absolutní delikateska <3

casino

15. 7. 2017 13:15

Tady se mi líbí poměr zelí : cibule :yes: Většinou (dokonce i stejná autorka:-8 se tu dává cibule jako šafránu...
Na dva giganty (nedřevnatí) dvě cibule jako koňská hlava:yes: K tomu pečený ušák, kousek uzeného prasete a dušené brambory (vše od včerejška)
Příště třeba bude zelí s těstovinami... No, paní casinová to tak tůůůze ráda 8-(:-):-K

Bahula

4. 3. 2012 19:05

:-);-):yes:+

JanaDorazinova

26. 1. 2012 15:46

misza: no, pipravdě mi to taky moc chutbalo a není to špatné ani s tím špenátem;-)

misza

26. 1. 2012 14:41

Jani:-) tak teď dojídám a musím napsat, že je to fakt výborné:yes:

JanaDorazinova

22. 1. 2012 23:08

misza:;-)

misza

22. 1. 2012 22:39

Super, na toto už se těším. :yes:

varilamyskakasicku

22. 1. 2012 22:23

:-K;-):yes:

JanaDorazinova

21. 1. 2012 21:59

Díky moc a vytkoušejte, opravdu to není špatné;-)

rebeka

21. 1. 2012 20:50

nooo, nemusí to být špatné...;-) my, co nemáme pevnou vůli:-8, si tam můžeme šoupnout šunku od kosti nebo hezky prorostlý kousek uzeného bůčku:-D:yes:

magdalenka

21. 1. 2012 17:43

Jana Remkova: :yes: trafila si klinec po hlavičke - ja často miesto cestovín s hlávkovou kapustou - zelím, robím s kalerábom - kedlubnou, nastrúhanou, udusenou, pekne okorenenou. Použijem gigant, lepšie sa strúha ako kapusta a chuťovo, ak neprezradím, je skoro identická s kapustou - hlávkovou. Poniektorí si to aj ocukrujú (!), dokonca posypú škoricou!

Anna Kocikova

21. 1. 2012 17:38

Jani,když jsem nedávno v knížce tento recept četla,tak jsem si říkala,že bych to asi nedala-kedluben a těstoviny:-OAle když tady popisuješ tu chuť něco jako halušky se zelím(taky dělávám s hlávkovým)tak ty já můžu a podle fotky to opravdu vypadá dobře:-p+6:yes:

Masula

21. 1. 2012 16:03

:yes::-p:-O:-K

JanaDorazinova

21. 1. 2012 14:39

Marsi Mesi: Víš, co mi to připomíná? Halušky s hlávkovým zelím, nebo těstovinové flíčky se zelím. Já někdy žasnu nad tady tím jídlem. Moc mi to chutnalo a fakt jsem se dobře najedla;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s kedlubnou podle mačingové nudle s kedlubnou bezvaječné těstoviny se špenátem bezvaječné těstoviny se špenátem mačingová těstoviny s kedlubnem mačingová mačínkova dieta těstoviny se špenátem podle mačingové těstoviny s kedlubnem kedlubnove zeli mačingová kedlubnové zelí podle mačingové těstoviny se špenátem mačingová kedlubnové zelí s těstovinami macingova nudle s kedlubnou mačingová kedlubna s těstovinami těstoviny s červeným zelím flíčky s kedlubnovým zelím bezvaječné těstoviny se špenátem podle macingove kedlubna macingova mačingová těstoviny se špenátem těstoviny s kedlubem

Suroviny: těstoviny bezvaječné, cibule, kedlubna, sůl, pepř, kmín celý, olej olivový

TopRecepty.cz

Těstoviny s kedlubnovým zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6Ej