Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 305 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,08 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 0,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Moje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 12 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 4 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 7 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 7 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 8 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 8 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 11 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 11 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 13 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
pórek na špagety,
od kdy může dítě rajský protlak,
recepty pro nejmenší,
boloňské špagety bez rajského z protlaku,
boloňské špagety s králičího masa,
boloňské špagety pro děti,
prikrm bolonske spagety,
prikrm bolonske spagety recept,
od kdy muze dite porek,
recept pro dítě na boloňské špagety,
boloňské špagety příkrm recept
Suroviny:
maso hovězí mleté,
ghee,
pórek,
protlak rajčatový,
sůl,
bazalka čerstvá,
těstoviny špagety
Komentáře (3)
Ale priznam se, ze bez vina celeru, mrkve a cibule/porku to z meho pohledu neni bolonska omacka :)