Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 305 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 3,81 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 0,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Moje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 4 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
pórek na špagety,
od kdy může dítě rajský protlak,
recepty pro nejmenší,
boloňské špagety bez rajského z protlaku,
boloňské špagety s králičího masa,
boloňské špagety pro děti,
prikrm bolonske spagety,
prikrm bolonske spagety recept,
od kdy muze dite porek,
recept pro dítě na boloňské špagety,
boloňské špagety příkrm recept
Suroviny:
maso hovězí mleté,
ghee,
pórek,
protlak rajčatový,
sůl,
bazalka čerstvá,
těstoviny špagety
Komentáře (3)
Ale priznam se, ze bez vina celeru, mrkve a cibule/porku to z meho pohledu neni bolonska omacka :)