Kořeněný obrácený švestkový koláč s medovým karamelem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 921 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,74 g |
Tuky | 182,91 g |
Vláknina | 24,22 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 390,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný obrácený švestkový koláč s medovým karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4J8
Moje poznámka
Kořeněný obrácený švestkový koláč s medovým karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4J8
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
poirotka před 8 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 38 minutami
Tvarohový dort Míša s jahodami
mamina58 před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 12 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 13 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 13 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 14 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 15 hodinami
Tématické fráze:
obrácený švestkový koláč,
švestkový koláč,
kolač se švestkami,
obrácený koláč recept,
obrácený jablkový koláč,
obrácený koláč se švestkami,
švestkový koláč obrácený
Suroviny:
máslo,
med,
švestky,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
skořice mletá,
badyán,
koření hřebíček,
kardamom mletý,
koření,
ořechy vlašské,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (4)