Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 415 kJ / 4 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,96 g |
Tuky | 387,56 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 10,20 g |
Sůl | 24,59 g |
Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Moje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 8 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejluxusnější křídla v mém životě
mikrogen před 6 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Venduse před 14 minutami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Sonisko před 58 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MiskaM před 1 hodinou
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 4 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 4 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 4 hodinami
Tématické fráze:
aspik,
vajíčko v aspiku,
aspik z moravanky,
aspik v prášku,
vajička v aspiku,
zeleninový aspik,
recept na aspik,
formicky na aspik,
aspik recept,
silvestrovský aspik,
šunkový aspik se zeleninou a vajíčkem,
šunka v aspiku recept,
aspiky recepty,
jak se dělá aspik,
vajíčka v aspiku recepty,
majonézový aspik,
aspik zeleninovy,
zeleninový aspik vajíčka,
recept aspik,
recept na aspik se šunkou zeleninou a s vejci
Suroviny:
moravanka,
vejce,
šunka,
šunka,
majonéza,
želatina prášková,
ocet,
sůl,
cukr,
vývar zeleninový
Komentáře (8)
Jednou jsem také dělala vrstvený do silikonové formy srnčího hřbetu a po vyklopení se mi oddělil po celé délce v místě po prvním ztuhnutí...vypadalo to,jako kdybych ho úmyslně rozkrojila