Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,15 g |
| Tuky | 165,24 g |
| Vláknina | 0,42 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 22,34 g |
| Sůl | 55,76 g |
| Sacharidy | 2,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso umeleme nebo naškrábeme najemno.
Krok 2: Kapary a ančovičky nakrájíme najemno, parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Vše přidáme k masu, dále přidáme dijonskou hořčici, olivový olej, špetku soli a pepře vše dobře promícháme a dáme na hodinu odležet do lednice. Podáváme s toastem, topinkou nebo jiným pečivem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Moje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 19 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na smetaně
ivakom před 5 minutami
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 1 hodinou
Moje domácí tlačenka
bartonik před 1 hodinou
Piškotový korpus
Michal19 před 2 hodinami
Masová paštika
Nanina před 3 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 12 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 14 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 14 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 15 hodinami
Tématické fráze:
tatarák s parmazanem recepty,
tatarak z rostenky,
tatarak z nízkého roštence,
tatarák s dijonskou hořčicí,
roštěnec tatarák,
belgický tatarák recept,
tatarák s parmazánem,
tatarák s kapary a parmazanem,
tatarák na asijský způsob,
tatarák na asijský,
belgicky tatarak,
tatarák s dižonskou bez kaparů,
tatarsky biftek z roštěnec,
tatarak s olivový olej,
tatarak z roštěnec,
tatarák s dijonskou hořticí,
tatarský biftek z roštěnky,
asijský tatarák,
tatarák s s parmazánem,
recept na tatarák
Suroviny:
roštěnec nízký,
kapary,
ančovičky v oleji,
parmazán,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."