Variace na japonské Okonomiyaki
Okonomijaki je druh zelné placky, která patří mezi tradiční jídla japonské kuchyně. Taková japonská palačinka, nebo japonská pizza. K přípravě okonomijaki patří bílé zelí, vejce a mouka. Placka se po usmažení zdobí omáčkami, masem, krevetami aj.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,92 g |
Tuky | 40,64 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 156,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Moje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Tématické fráze:
japonské recepty,
japonske lievance,
japońska pizza okonomiyaki,
okonimiaki recepty,
okonomyaki recepty,
japonské placky okonomiaki,
okonomiaki recepty,
recept na japonske lievance
Suroviny:
zelí bílé,
mouka hladká,
vejce,
voda,
sůl,
olej,
šunka
Komentáře (4)