Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 693 kJ / 6 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,50 g |
Tuky | 251,06 g |
Vláknina | 266,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,04 g |
Sůl | 27,64 g |
Sacharidy | 620,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Moje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 minutou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 49 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
celerový hummus recept,
fazole s hráškem
Suroviny:
fazole bílé,
hrášek mražený,
tahini,
olej olivový,
sůl,
česnek,
máta čerstvá,
šťáva citronová,
římský kmín mletý,
voda,
zelenina
Komentáře (10)
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/starobrno-pik...
Nemôžete sa tomu diviť, že sa pozastavujeme, viackrát sa tu objavili užívatelia, ktorí vykrádajú rôzne weby.
Tak isto je to zaujímavé u https://www.toprecepty.cz/recept/60082-velikonocni...
No, hummus to není...
...ale na rozdíl od různých celerových tataráků, či červenořepného carpaccia, to je chuťově podobné původní surovině, že