Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 31,96 g |
| Vláknina | 1,98 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 5,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Majonézu smícháme se smetanou, hořčicí, solí, pepřem a cukrem..Podle hustoty zředíme mlékem. Přidáme kopr a dochutíme.
Krok 2: Uvařená vejce uložíme na talíř, přelijeme omáčkou a dozdobíme rajčetem, okurkou nebo libovolnou zeleninou. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 27. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Moje poznámka
Studená koprová omáčka na vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0zn
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 25 minutami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 35 minutami
Pudinkový likér
Merylas před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 2 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 3 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 5 hodinami
Tématické fráze:
koprova studena polevka,
koprová omáčka,
koprová omáčka s vejcem,
koprová omáčka s vejci,
kopr recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
kopr,
mléko,
sůl,
cukr,
pepř,
vejce
Komentáře (3)