Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 176 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,34 g |
| Tuky | 15,49 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z2Z
Moje poznámka
Dietní zeleninové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z2Z
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 50 minutami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Andílek pro štěstí
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 1 hodinou
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zelenině s nudlemi v asijském stylu
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
boomgo před 1 hodinou
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 3 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 3 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 5 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 6 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 8 hodinami
Tématické fráze:
dietni placky,
dietni zeleninove placky,
dietní pórkové placičky recept,
dietni placicky bez tuku,
placičky se sýrem a zeleninou dietní,
zeleninové placičky
Suroviny:
květák,
mrkev,
pórek,
cibule,
vejce,
mouka kukuřičná,
bylinky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)
LÍVANEČNÍK PŘI PEČENÍ VYTÍRÁME MÍSTO TUKU OCTEM. Lívance se pečou stejně dobře, nespálí se a na chuti se také nic nemění. Navíc je to dobrý návod pro žlučníkáře nebo lidi se žaludečními potížemi, pro které je jídlo připravené na tuku těžké.
Také to šetří zdraví, tuk by se mohl i přepálit, ocet ne