Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 372 kJ / 2 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g |
| Tuky | 201,07 g |
| Vláknina | 28,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 152,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukety nakrájame na kocky, pridáme narezané cibule a papriku, cesnak a olej. Dusíme domäkka.
Krok 2: Pridáme cukor, horčicu, ocot, čierne korenie a soľ. Zmes rozmixujeme úplne dohladka.
Krok 3: Dáme so fľaštičiek, uzavrieme a sterilizujeme vo vodnom kúpeli 15 minút od bodu varu.
Zveřejněno 14. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová "hořčice"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0v9
Moje poznámka
Cuketová "hořčice"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0v9
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 9 minutami
Kokosové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 13 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 1 hodinou
Jehněčí guláš
stanavokr před 2 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 4 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 10 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 11 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 12 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 13 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 14 hodinami
Tématické fráze:
cuketová hořčice,
recept na hořčici z cuket,
cuketová hořčice recept,
vynikající hořčice z cukety
Suroviny:
cuketa,
cibule,
česnek,
paprika,
olej,
pepř,
cukr,
hořčice plnotučná,
ocet,
sůl
Komentáře (5)