Bramboráky ze suchého chleba
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi syté a doplněno třeba miskou kysaného zelí pro odlehčení může být chutným obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Moje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Nejnovější recepty
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 36 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 33 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 34 minutami
Buchty na páře
Merylas před 34 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 34 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 35 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 35 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Tématické fráze:
chlebové placky ze starého chleba,
placky z chleba,
bramboráky recept,
bramboráky,
tn.cz - chlebové bramboráky,
placky ze starého chleba,
recepty ze starého chleba,
bramborové placky z chleba,
cmunda z chleba,
chlebové bramboráky,
co ze starého chleba,
bramborák,
bramboráčky z chleba,
recept na chlebové bramboráky,
starý chleba recepty,
jídla z chleba,
recept z chleba,
starý chléb recepty,
starý chleba,
recepty na bramboraky
Suroviny:
chléb,
vejce,
vegeta,
kmín celý,
majoránka,
pepř,
array,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (150)
Akorát mizely hned z pánve (doslova, stáli tam s vidličkami a talířky a pak hodinu fňukali, že si popálili jazyk), takže jsem nestihla fotku. A přidala jsem i poněkud ztvrdlý eidam a zelí, aby toho bylo víc. Děkuji za poňouknutí a skvělý recept!