Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnečka II

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 205 kJ /
288 kcal
Bílkoviny7,55 g
Tuky0,42 g
Vláknina12,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vývar přivedeme k varu (pokud není osolený, tak osolíme), přidáme kostky brambor, česnek nakrájený na jemné plátky a necháme dále pozvolna vařit. Krok 2: Fazole dobře propláchneme a scedíme. Krok 3: Když jsou brambory téměř měkké, přidáme do polévky fazole, případně klobásu nakrájenou na kolečka či půlkolečka, majoránku a krátce povaříme. Krok 4: Nakonec dochutíme pepřem, pokud je třeba tak dosolíme a polévku zdobíme natí jarní cibulky.

TIP: Jak uvařit česnečku?

Zveřejněno 29. 9. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnečka II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xKg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnečka II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xKg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3:yes::yes: Maruško, ta je přímo sváteční - hned bych si dala. :-K

Marie Svarcova: Maruško, děkuji, česnečka nikdy nezklame🙂

Veronika.Hrozna: Dle mne ne.Manzelovi velmi chutnala. Sto lidi...-:-D

maris: Tak jsem to dnes riskla a uvařila. Bez klobásy a za chvilku jdu ochutnat. Místo cibulové natě, jsem dala čínskou česnekovou pažitku ze zahrady. Uvidíme!<3

popoluska340: moc děkuju za vyzkoušení a mám radost, že vám chutná;-):-)

maris: mila maris polievka uvarena a uz 2 dni ju jedavam vecer.Aj manzelovi velmi chuti.ja som este zemiaky uvarene roztlacila mackadkom na zemiaky na tak jemnucko,cim sa este zahustila.Paradna zahreje aj dobre chuti:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Handika: popoluska340: - budu moc ráda, že vyzkoušíte a hlavně doufám, že vám bude chutnat;-):-)

polievky mame radi,tak urcite vyskusam s tymi fazulami musi byt vyborna:yes::yes::yes::yes::-):-):-):-)

Urcite vyzkousim a dekuji za receptik.

Tak to bych mohl denně.Mnam.:-p

Je fakt netradiční a vypadá silně jedle :-p

výýýborná. Maris dík za úžasnej, jednoduchej, ale efektní recept :yes:

Díky, jsem ráda, že se líbí i chutná:-*

taky brzy vyzkouším, česnečka vypadá sympaticky :-p

Tématické fráze:
česnečka, česnečka recept, recept cesnecka, česnečka s klobásou, recepty česnečka, česnečka omačka, česnečka ii., česnečka polévka recept, jemna cesnecka, česnečka bez brambor, česnečka z vývaru, česnečka recepty, červené brambory do česnečka, staročeská česnečka, česnečka polévky recepty, červené fazole recept polévka, fazole polevka, bílá česnečka, recept - česnečka, recepty-česnečka

Suroviny:
vývar zeleninový, česnek, brambory, fazole červené ve slaném nálevu, klobása, sůl, pepř mletý, majoránka, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu