Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,88 g |
| Tuky | 102,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Moje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 minutami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 42 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 42 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 47 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
lín recepty,
lín obecný recepty,
lín recept,
recept lín,
recepty lín,
recepty ryby lin,
lín zlatý,
recept na lína,
lín obecný recept,
recept ryba lin,
očištění lína,
ryba lin recept,
lín recepty trouba,
recepty na lina,
ryba lín,
zlatý lín,
lín,
jak očistit lína obecneho,
lín obecný,
lín na bylinkách
Suroviny:
lín,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
šťáva limetková,
máslo,
mouka hladká,
koření indické,
sůl,
tráva citronová
Komentáře (27)
+
krásný receptík, jen mít tu rybku
p.s.vaření je pro mě odreagování od pracovního stresu