Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 007 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,73 g |
Tuky | 45,38 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Moje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 4 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 5 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 5 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 5 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 9 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 9 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
šlehaná sekaná recept,
kuřecí sekaná,
slehana sekana,
kuřecí sekaná recepty,
jemna sekana,
kuřecí sekaná recept,
recept na šlehanou sekanou,
sekaná recept,
šlehaná sekaná pečení,
recepty ze slehane sekane,
jemná sekana recept,
domácí šlehaná sekaná,
šlehaná sekaná doba peceni,
nejlepší kuřecí sekaná,
domaci slehana sekaná recept,
sekaná z mletého kuřecího masa,
sekana z kuřecího z mletého masa,
domaci slehana sekana-recept,
kuřecí jarní sekaná,
kuře recepty
Suroviny:
maso kuřecí mleté,
smetana na vaření,
vejce,
česnek,
pepř,
majoránka,
solamyl,
houby,
cibulka jarní,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (14)
No, rcp je dost nešťastně psaný...
Alobal je asi proto, že aby se maso nevařilo ve vodě.
"Vzniklou šťávu z alobalu nalijeme zpět k sekané do pekáčku."