Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Po vydatných lahůdkách, pod kterými se bude prohýbat vánoční tabule je dobré našemu zažívání odlehčit. Skvělou volbou je lehce sladký salát z čerstvé brokolice, jablek a cibule, doplněný sušenými plody a semínky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 30,43 g |
Vláknina | 40,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Salát můžeme podávat ihned nebo jako přílohu k masu, výborně se hodí k sýrům.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Moje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 10 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 5 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 5 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 6 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 7 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 10 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 10 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 11 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 11 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy salat s jablky,
salát z brokolice a jablky
Suroviny:
brokolice,
jablko,
cibule červená,
brusinky sušené,
rozinky,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
ocet,
sirup,
česnek granulovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Dovolím si přidat malou radu, aby rozinky, brusinky aj. sušené plody se vždy před použitím propláchly v horké a poté studené vodě. Většina z nic je totiž sířených.