Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,85 g |
Tuky | 68,85 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 17,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKWW
Moje poznámka
Thajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKWW
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 5 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 7 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 8 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 10 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Tématické fráze:
thajska polévka recept,
thajska zeleninová polévka,
thajská pikantní červená polévka,
thajské polevky,
thajska polévka recept,
thajske polevky recept,
thajská kuřecí polévka recept,
thajská kuřecí polévka na curry recept,
thajská zeleninová curry polévka
Suroviny:
mléko kokosové,
pasta curry,
prsa kuřecí,
pórek,
směs zeleninová čínská,
chilli,
nudle rýžové
Komentáře (6)
Čínskou Nakládanou zeleninu jsem vyfotila a přidala do fotogalerie, tak snad to trochu pomůže. Skládá se ale z klíčků fazolí, jidášova ucha, papriky, mrkve....je ve sladkokyselém nálevu.
Zaujala mne příprava - já dělám podobně ale úplně naopak, na trošičce neutrálního oleje orestuji kuřecí prso do skoro "hotova", přidám curry pastu, nechám rozvonět, zaliji kokosovým mlékem, chvíli povařím, prso vyndám, po chvilce odpočinku nakrájím na tenké plátky a vložím zpět, dochutím, chili papričku až do talíře nahoru....a dle chuti petrželku, koriandr, určitě měsíček limetky k podávání....