Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé na cibuli a rajčatech

Filé opečené na másle a oleji, podušené s cibulí, česnekem a rajčaty, dochutíme sýrem a máslem a podáváme posypané čerstvými bylinkami. Jemné filé s rozpuštěným sýrem a bylinkami vám jistě zachutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

11. 10. 2023 18:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 814 kJ / 433 kcal
Bílkoviny17,92 g
Tuky23,19 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 628 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy35,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 10. 2023 19:59

Všem moc děkuji:-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

12. 10. 2023 12:19

:yes::yes::yes:Vynikající, moc bych si pochutnala.:-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 10. 2023 08:15

:-) <3:yes::yes:mám moc ráda ryby ale raději filety než file, dělám podobně a je to výborné :-K

Bayta (moderátorka)

11. 10. 2023 20:30

Vypadá to krásně :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: filet rybí, rajče, česnek, cibule, šťáva citronová, olej, máslo, pepř mletý, sůl, sýr strouhaný, máslo, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Rybí filé na cibuli a rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkOMv