Suroviny
Porce: 1dávka - pre 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 859 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,98 g |
Tuky | 4,17 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 342,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Moje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 6 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 9 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 58 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
přehlasované o,
přehlasované u,
bramborove nugetky,
jak se píše přehlasované u,
psaní přehlasovaného o,
bramborové přílohy,
škubánky recept,
jak se dělá přehlasované o,
jak se pise prehlasovane o,
jak psát přehlasovaná písmena,
prehlasovany o,
psaní přehlasovaných písmen,
psaní přehlasované o,
psaní přehlasovaného u,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
maďarské recepty dödölle,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
jak napíšu přehlasované o
Suroviny:
brambory,
sůl,
voda,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
voda
Komentáře (19)
Ale musim uznat, ze urobit to tak dobre ako babicka je fakt tazke. Musia byt spravne mucne zamiaky, odhadnut spravne mnozstvo muky. Myslim, ze davame menej muky, ze je to ako husta zemiakova kasa, a potom sa to vykrajuje lyzicou a smazi.
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Ale vážne, je to stará klasika, asi z Maďarska-Uhorska...
Každopádně je to fantastické jídlo.